tag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post5042992502486570176..comments2024-03-24T09:14:37.818+01:00Comments on Zoet & Verleidelijk: Witte chocolade mascarpone-kwarktaart met frambozenTessa Penningshttp://www.blogger.com/profile/12397178129656411018noreply@blogger.comBlogger44125tag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-74849037253242487082021-07-22T18:48:57.236+02:002021-07-22T18:48:57.236+02:00Super lekker, al verschillende x gemaakt. Ik heb...Super lekker, al verschillende x gemaakt. Ik heb het nu gemaakt met een laag frambozen gelei in het midden en ook op de bovenkant, de zurig van de frambozen breekt een beetje de machtiging van het mengsel maar neemt veel tijd in beslag want je moet ieder laag laten afkoelen.<br />Maar toch de moeite waard, Super lekker !!!!<br />Bedankt voor het recept.<br />Groetjes<br />Alexandrahttps://www.blogger.com/profile/01803650168452139118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-76494646676825350232021-01-19T08:41:35.232+01:002021-01-19T08:41:35.232+01:00Goedemorgen Ankew,
Ik durf eerlijk gezegd niet met...Goedemorgen Ankew,<br />Ik durf eerlijk gezegd niet met zekerheid te zeggen waar het aan zou kunnen liggen :( Misschien aan de soort witte chocolade die je gebruikt (mindere kwaliteit?). Misschien kun je de slagroom wat stijver kloppen? Wellicht kun je de slagroom met de kwark en suiker mengen, de mascarpone in een andere kom met een spatel losmaken en er dan het slagroom-mengsel doorspatelen. <Tessa Penningshttps://www.blogger.com/profile/12397178129656411018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-51408848017379027392021-01-18T10:17:32.935+01:002021-01-18T10:17:32.935+01:00Inmiddels de taart 2x gemaakt en hij is heerlijk! ...Inmiddels de taart 2x gemaakt en hij is heerlijk! Hij stijgt alleen niet goed op. Laatste keer een blaadje gelatine toegevoegd, maar niet het gewenste resultaat. Waar zou dit aan kunnen liggen?Ankewhttps://www.blogger.com/profile/07856650188509994105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-7375340688096802622020-07-12T15:01:08.266+02:002020-07-12T15:01:08.266+02:00Hoi Jack,
Ik heb dit zelf nog nooit geprobeerd. De...Hoi Jack,<br />Ik heb dit zelf nog nooit geprobeerd. De kwark door Griekse yoghurt vervangen lijkt mij geen probleem. De witte chocolade door melkchocolade vervangen moet denk ik ook wel lukken, ik weet alleen niet of dit lekker is. Persoonlijk zou ik pure chocolade gebruiken. Maar dit is iets wat uitgetest zou moeten worden. <br />Groeten,<br />TessaTessa Penningshttps://www.blogger.com/profile/12397178129656411018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-20487954661419390632020-07-10T12:23:56.025+02:002020-07-10T12:23:56.025+02:00Hallo, kan ik ook gewone melkchocolade gebruiken i...Hallo, kan ik ook gewone melkchocolade gebruiken ipv witte Chocolade en Griekse yoghurt ipv kwarkJackhttps://www.blogger.com/profile/01032154503265546635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-58663793092524596402020-05-08T08:11:35.530+02:002020-05-08T08:11:35.530+02:00Al 2x dit recept gemaakt en hij smaakt heerlijk. B...Al 2x dit recept gemaakt en hij smaakt heerlijk. Bedankt voor dit heerlijke recept. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07608450021726855340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-19086619336643493662020-02-21T17:21:00.849+01:002020-02-21T17:21:00.849+01:00Ik maak hem ook glutenvrij voor mijn neefjes met g...Ik maak hem ook glutenvrij voor mijn neefjes met glutenintolerantie met Maria biscuit van Lidl. ������Ilonkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-33614096299384388172020-02-21T17:15:40.192+01:002020-02-21T17:15:40.192+01:00Toptaart, al heel vaak op bestelling van familie e...Toptaart, al heel vaak op bestelling van familie en vrienden gemaakt. Bedankt voor dit heerlijke recept! Ilonkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-85310868153455146802019-02-02T15:25:36.949+01:002019-02-02T15:25:36.949+01:00Heerlijke taart! Ik heb de suiker weg gelaten. Bak...Heerlijke taart! Ik heb de suiker weg gelaten. Bakkers die problemen hebben met het mengen van de gesmolten chocolade en de overige ingredienten hier even een tip:<br />Zodra de chocolade gesmolten is en volkomen vloeibaar, direct door het mengsel mengen met mixer op de laagste stand. Als de chocolade te veel afkoelt, krijg je brokjes!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01974914604364415556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-89476348372151012322018-05-19T07:58:36.856+02:002018-05-19T07:58:36.856+02:00Ik heb deze taart al een veel gemaakt elke keer we...Ik heb deze taart al een veel gemaakt elke keer weer een succes! Bedankt om dit recept te delen! Sannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-30891851188798283752018-03-12T19:14:02.106+01:002018-03-12T19:14:02.106+01:00Vervelend om te horen dat je taart niet stevig wer...Vervelend om te horen dat je taart niet stevig werd. Ik durf niet te zeggen of dit ligt aan de kwarksoort die je gebruikt hebt. Tessa Penningshttps://www.blogger.com/profile/12397178129656411018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-31505309533799231382018-03-12T08:33:37.229+01:002018-03-12T08:33:37.229+01:00Mijn taart werd niet heel stevig, zelfs niet na ee...Mijn taart werd niet heel stevig, zelfs niet na een nacht in de koelkast. Zou dat kunnen komen omdat ik magere kwark heb gebruik?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-78611599464979436032018-02-26T23:59:16.374+01:002018-02-26T23:59:16.374+01:00Taart is super gelukt en zag er prachtig uit, maar...Taart is super gelukt en zag er prachtig uit, maar we vonden em heel machtig en zoet. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-14030125535322540482017-12-23T17:44:01.854+01:002017-12-23T17:44:01.854+01:00Heel lekker! Ik laat de suiker wel weg. Heel lekker! Ik laat de suiker wel weg. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-54382691338438950832017-07-16T12:49:03.986+02:002017-07-16T12:49:03.986+02:00Ik en de andere die de taart hebben gegeten vonden...Ik en de andere die de taart hebben gegeten vonden de taart.veel te zoet... :( ... volgende keer maar de suiker weg laten... in de chocola zit denk ik al genoeg... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-34517594912994673602017-07-15T10:26:02.878+02:002017-07-15T10:26:02.878+02:00Bedankt voor dit recept. Ik heb het nu 3 keer gema...Bedankt voor dit recept. Ik heb het nu 3 keer gemaakt. Echt heerlijk. Ik heb zoals iemand eerder zei de chocolade met de kwark gemengd. Het eind resultaat is een mooie gladde massa. Smullen maar.... :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13758456231979870554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-34723563656933050412017-03-01T21:37:11.551+01:002017-03-01T21:37:11.551+01:00Ja hoor, dat kan. Ik zou de taart wel goed afdekke...Ja hoor, dat kan. Ik zou de taart wel goed afdekken in de koelkast en de taart pas op de dag van het serveren versieren met de verse frambozen en het chocoladeschaafsel. Groeten, TessaTessa Penningshttps://www.blogger.com/profile/12397178129656411018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-23425893668366455452017-03-01T19:41:28.162+01:002017-03-01T19:41:28.162+01:00Een vraagje..zou je de taart ook op bijv zondag ku...Een vraagje..zou je de taart ook op bijv zondag kunnen maken voor de komende dinsdag?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-50275116448856402082016-03-27T18:47:11.455+02:002016-03-27T18:47:11.455+02:00Hoi Tessa! Ik heb deze taart voor Pasen gemaakt en...Hoi Tessa! Ik heb deze taart voor Pasen gemaakt en hij was echt heerlijk! Niet moeilijk om te maken en hij zag er ook heel leuk uit met de witte chocoladekrullen en frambozen. Dank je voor het recept! Groeten NathalieAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-40696941054772507842016-03-26T17:28:29.174+01:002016-03-26T17:28:29.174+01:00Ik heb hetzelfde en ik heb snel gespateld. Geen st...Ik heb hetzelfde en ik heb snel gespateld. Geen stukjes maar ook geen gladde structuur en dat vind ik toch wel lekkerder. <br /> Ik denk dat ik de chocolade volgende keer met de slagroom meng. Met witte chocolademousse heb ik dit namelijk nooit. De chocolade in slagroom laten smelten en vervolgens op kamertemperatuur laten komen kan denk ik ook.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10724808725981692819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-31619198322204751812016-02-14T21:10:37.135+01:002016-02-14T21:10:37.135+01:00Ik snap je baalmomentje heel goed! Ik kan hier van...Ik snap je baalmomentje heel goed! Ik kan hier van achter mijn computer natuurlijk niet zien wat er mis gaat, maar ik heb nog wel wat tips voor je waar je misschien iets aan hebt: de chocolade moet niet meer warm zijn, je moet hem af laten koelen tot nog net vloeibaar ~ misschien kun je de slagroom iets stijver kloppen zodat deze in ieder geval niet wegloopt ~ klop het allemaal niet te lang door,Tessa Penningshttps://www.blogger.com/profile/12397178129656411018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-78044272656823402852016-02-14T16:04:08.692+01:002016-02-14T16:04:08.692+01:00Deze taart nu drie x geprobeerd en hij blijft misl...Deze taart nu drie x geprobeerd en hij blijft mislukken! Wat een ramp ik ben er helemaal klaar mee! Alles gaat goed tot de warme chocolade erbij moet, dat wordt de taart te vloeibaar en stijft hij niet meer goed op. Baalmomentje! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04543393211702257614noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-4043587299475906782015-10-14T19:29:09.379+02:002015-10-14T19:29:09.379+02:00Hoi Ellouisa, wat leuk dat je er kleine taartjes v...Hoi Ellouisa, wat leuk dat je er kleine taartjes van gemaakt hebt! Ze zien er echt heerlijk uit!! Groetjes TessaTessa Penningshttps://www.blogger.com/profile/12397178129656411018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-35845447907985240422015-10-14T14:42:49.849+02:002015-10-14T14:42:49.849+02:00Hoi Tessa, ik heb deze gemaakt en dan in kleine vo...Hoi Tessa, ik heb deze gemaakt en dan in kleine vormpjes. Wat een genot zeg, wauw! Superlekkere taartjes, bedankt voor je recept! Zie hier het resultaat: http://ellouisacooking.blogspot.nl/2015/10/mini-cheesecakes-met-witte-chocolade-en.html ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-39080602083163527152014-05-16T13:19:26.837+02:002014-05-16T13:19:26.837+02:00Dank je wel Jolanda voor de tip!
Groetjes TessaDank je wel Jolanda voor de tip!<br />Groetjes TessaTessa Penningshttps://www.blogger.com/profile/12397178129656411018noreply@blogger.com