tag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post4267182723892096786..comments2024-03-24T09:14:37.818+01:00Comments on Zoet & Verleidelijk: Charlotte Russe met witte chocolade, kwark & frambozenTessa Penningshttp://www.blogger.com/profile/12397178129656411018noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-18512725869344877972017-07-08T12:52:10.318+02:002017-07-08T12:52:10.318+02:00Hoi Erik,
Als de chocolade te snel afkoelt om hem ...Hoi Erik,<br />Als de chocolade te snel afkoelt om hem nog in vloeibare toestand door de kwark te kunnen roeren, dan kun je de chocolade inderdaad beter nog een beetje verwarmen. Niet te veel natuurlijk, want te warme chocolade en koude kwark & slagroom is geen goede combinatie. <br />Heel veel groeten,<br />TessaTessa Penningshttps://www.blogger.com/profile/12397178129656411018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8108373635944006860.post-43096482102670523432017-07-07T10:54:16.549+02:002017-07-07T10:54:16.549+02:00Inderdaad heel makkelijk te maken. Zonder charlott...Inderdaad heel makkelijk te maken. Zonder charlottevorm in een pannetje gaat ook heel goed. ;-)<br />Alleen ging het niet goed met het doorroeren van de chocola: die koelde direct te veel af waardoor het niet goed mengde. Het resultaat was een vulling die niet dik genoeg was om te snijden (dat werd een zooitje) waarbij de chocola een tonggevoel gaf alsof het was gaan schiften.<br /><br />VolgendeErik Rolfhttps://www.blogger.com/profile/10921970634431458878noreply@blogger.com